Orjin
Orjin
Başlangıç Noktası

Orjin

Hayatlarına ufak dahi olsa dokunma fırsatı bulabileceğim bütün kadın ve çocuklara merhaba! 😊Artık zamanı geldi diye düşünüyorum, hayatı sizinle anlamaya, anlamlandırmaya, yorumlamaya ve mümkün olursa katkı sunmaya başlamak istiyorum.

Her insanın aslında bu dünyada fayda sunacağı, etkili olacağı, onunla yaşam bulacağı bir yönü vardır, diğer özelliklerine nazaran baskın olan ve keşfederse gerçekten bu dünyaya bunun için gelmiş olmalıyım dediği bir yönü. Onu bulmak için aramak gerekir, aramak ise genelde ya çok büyük olaylar, tecrübeler atlatıldığı zaman olur ya da sürekli canlı kalabilen bir merak duygusu ile olur.

Merak edenler haliyle birçok şeyi araştırır, öğrenir, anlamaya çalışır, tekrar okur, tekrar merak eder … Zihin sürekli arayış içindedir. Düşünür, düşündükçe yeni idrakler yaşar, yeni meraklar oluşur ve daha çok farkına varır. Uzun ve sabır gerektiren bir süreçtir. Bu süreç çoğu zaman sonuç verir ve bu dünyaya gerçekleştirmek için gönderildiği o yönünü bulur insan. O yönde kendini gerçekleştireceği yolculuk başlamıştır artık.

Merak etmediği halde, aramadığı halde bulanlar vardır bir de. Hiçbir şekilde aklına hayaline gelmeyecek o kadar farklı olaylar yaşar ki, ne yapacağını, nasıl hareket edeceğini, nasıl çözümler bulacağını bilemez halde, bir sağa bir sola çarparken kafasını, acılar sıkıntılar çekerken, sonunda mecbur kalır düşünmeye, araştırmaya, öğrenmeye ve nihayet farkına varmaya. Başlangıçta anladım çözdüm sanır fakat henüz çok erkendir, uzun bir sabır yolculuğu onu beklemektedir. Düşer, kalkar, tekrar düşer tekrar kalkar, yine düşünür, arar, öğrenir, çabalar … Sonunda öyle bir zaman gelir ki, artık O yönünü bulmuştur, yolculuğu o yönde devam eder.

Tabi bir de iki süreci de yaşamadan, hayatın dönemsel gereklilikleri, çevrenin, koşulların, toplumun genel gidişatı içerisinde sürüklenerek yaşamını geçiren, kendini bulamadan, özünü keşfedemeden bitip giden hayatlar var. Ortalama bir hayatı herkese benzer şekilde yaşayıp biraz acı biraz tatlı günleri tüketirler ve ömür geçer.

İşte tam da hayatımın bu döneminde kendi yolculuğumu devam ettirirken, hayatına dokunabileceğime inandığım kadınlar ve çocuklar olduğuna duyduğum inanç, içimin ta en derinlerinde aşkla şevkle inançla gerçekleştirmek istediğim bu süreç, beni bu web sayfasını kurmaya ve sizlerle bir araya gelmeye itti.

Birlikte yönümüzü bulmaya başlayacağımız ve hayatımızın anlamını keşfedeceğimiz, bizden dünyaya akacak armağanları birlikte göreceğimiz günlerin başlaması dileğiyle,

Hayatıma hoş geldiniz…

Yorum yapabilmek için Hesap Oluştur ya da Giriş yap.


Henüz bir yorum bulunmuyor.